24 Kitchen Live on Stage – een geweldige avond!

13 oktober, 2012 – Wouw, wat een leuke avond hebben we gehad in de Heineken Music Hall! En best of all – Rudolph ontmoet!

24kitchenlive

Zonder verwachtingen, maar met veel enthousiasme, waren we richting de HMH vertrokken. Ik kan je vertellen dat Rudolph en de rest van het 24Kitchen team er een ware show van hebben gemaakt. Het doel van de avond was volgens gastheer Rudolph vooral om ons nog enthousiaster over eten te maken, en om ons een blikje achter de schermen te geven.

gastheer Rudolph

Gastheer Rudolph

Het podium was ingericht met een grote keuken, een plek voor de band (onder leiding van Giovanni) en een ‘restaurant’ waar een aantal mensen in de watten gelegd werd. Middels grote schermen konden ook de mensen achterin de zaal alles volgen.

Het podium, met keuken en grote scherm

Het podium, met keuken en het grote scherm

Het programma bestond uit allerlei onderdelen, maar er werd natuurlijk vooral gekookt. Daar werd het publiek ook erg bij betrokken. Iemand mocht bijvoorbeeld ingrediënten kiezen uit De Kast (uit Life&Cooking), en er was een kook-estafette tussen mannen en vrouwen. Kinderen (met tekeningen) werden naar voren gehaald.

bakery

Deze jongen ging naar huis met de suikerpot uit Rudolph’s Bakery

Bijna alle chefs van 24Kitchen kwamen aan het woord en gingen achter het fornuis staan. We hoorden ook wat meer over hun achtergrond. (Wist je bijvoorbeeld dat Roberta en Evert in hetzelfde restaurant werken?) Het was leuk om hen ook een keer met elkaar in gesprek te zien. Giovanni en Roberta presenteren bijvoorbeeld verschillende programma’s over Italiaans eten, en maakten nu een keer samen een pasta klaar.

Angelique en Rudolph

Angelique – 1 van de 2 enige vrouwelijke meesterkoks in Nederland

Er was ook genoeg ruimte voor grapjes. Er werden filmpjes vertoond over waar al dat lekkere eten heen gaat, een filmpje met bloopers, en er werd gedanst en gezongen. Giovanni was daarbij de komische noot die het geheel lekker luchtig hield.

Rudolph en Giovanni

Rudolph nam de gitaar ter hand, en Giovanni zong

In de pauze en na afloop kon het publiek ook wat lekkers proeven. En… je kon je favoriete chef ontmoeten!

boeken

Het was druk bij de boekenverkoop!

Mijn exemplaar van Rudolph’s Cupcakes is nu niet alleen voorzien van allerlei slagroom- en deegvlekken, maar ook van een handtekening van Rudolph!

Rudolph en ik

Hallo Rudolph!

Advertenties

3 reacties

 1. 15 oktober, 2012 bij 5:59 am

  Update: de blog ‘Good things from Italy’ heeft mijn verslag van 24 Kitchen overgenomen, klik op de link hierboven om daarheen te gaan.

 2. vera said,

  4 december, 2013 bij 11:30 am

  Hoi Anouschka, dus jij weet waar al dat lekkere eten heengaat? Kan jik mij daar misschien over inlichten?

  • prinsesjeanouschka said,

   5 december, 2013 bij 10:06 am

   Hallo Vera! Dank voor je berichtje. Er werd inderdaad verteld wat er met het eten gebeurt: dat wordt opgegeten door alle mensen van achter de schermen van 24Kitchen! Denk aan cameramensen, hulpchefs, etc. Zodra de opnames klaar zijn, valt iedereen aan. Geinig he?


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: