Chocolade Vlinders

26 augustus, 2010 – Simpeler kan niet, met slechts 3 ingrediënten!

Ontdooi een aantal vellen bladerdeeg (afhankelijk van hoeveel koekjes je wilt maken..). Leg ze op elkaar en rol met een deegroller uit tot een rechthoek. Besmeer het bladerdeeg met chocoladepasta (ik heb Nutella gebruikt). Rooster een handje hazelnoten in een koekenpan, snij (of sla) ze in kleine stukjes, en bestrooi het deeg ermee.

Rol nu beide lange kanten van de rechthoek naar het midden toe, totdat ze elkaar raken. Gebruik een beetje water om de rolletjes aan elkaar te plakken. Snij met een mes plakjes van de rol, zodat je kleine vlinders hebt. Leg deze op een bakplaat, en bak ongeveer 15 minuten op 220 graden.

Het bladerdeeg is lekker knapperig, de chocolade heerlijk smeuïg… Enjoy!

Advertenties

2 reacties

  1. El said,

    30 oktober, 2010 bij 2:33 am

    They look delicious!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: