<3

16 februari, 2010 – Valentijnstaart!

Met een mix voor Red Velvet Cake en een pot vanille frosting kon het niet fout gaan. De cakemix, 1 1/4 cup water, 1/3 cup zonnebloemolie, 3 eieren, en dan goed mixen!

In een harten-taartvorm heb ik twee keer beslag gegoten en om en om gebakken op 175 graden, elk een half uur. Ze waren nogal aan de bolle kant, en dus heb ik de bovenkanten recht gemaakt met een broodmes.

Toen de pot frosting geopend en royaal verdeeld tussen de twee lagen, en om de hele taart heen. De afgesneden stukken taart zijn verkruimeld en gebruikt als versiersels.

Er was nog wat beslag over en daaruit ontstonden muffins! Uiteraard met een hartjesvorm…

Happy Valentine!

Advertenties

3 reacties

  1. Cait said,

    23 februari, 2011 bij 10:36 am

    Wat een leuke taart!

  2. 9 april, 2011 bij 10:59 am

    […] Voor andere variaties van een hartjestaart, kijk hier of hier. […]


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: