Hartige Taart (2)

06 februari, 2010 – Weer eens een lekkere quiche gemaakt!

Het recept blijft simpel: bekleed een bakvorm (24 cm in mijn geval) met bladerdeeg. Roerbak de groenten die je in de quiche wilt doen; bijvoorbeeld champignons, prei, peen, etc (kant en klare zakken roerbakgroenten zijn altijd goed!). Bak ook het vlees (gehakt, spek, hamblokjes, etc.). Verdeel dit over het bladerdeeg.

Dan de ‘saus’: 4 eieren, 150 ml melk (of creme fraiche), kruiden naar smaak, en 150 gram geraspte kaas. Giet dit over de vorm en zet het dan in de oven, ongeveer 45 minuten op 180 graden.

Ter variatie kan je nog wat bladerdeeg over de bovenkant verdelen, zodat de quiche op een hartige appeltaart lijkt. Eet smakelijk!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: