Hartige taart

08 oktobber, 2009 – Hartige taart, oftewel.. Quiche!

100_3220

Bekleed een bakvorm van 24 cm met (ontdooid) bladerdeeg (ongeveer 5 plakjes). Steek er met een vork gaatjes in.
Bak 400 gram shoarmavlees in een ruime pan, en doe er na 3 minuten 3 in stukjes gesneden preien bij. Laat dit even gaar worden.

Klop ondertussen 3 eieren los met 125 ml creme fraiche en 100 gram geraspte kaas. Roer dit door het vlees-prei-mengsel, en vul de bakvorm. Strijk het glad en bak de quiche 30 minuten op 200 graden. Erg lekker met een komkommersalade erbij! En nog een laatste tip: een overgebleven stuk quiche is heerlijk als lunch.

100_3228

100_3227

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: