Aardbeien Muffins

31 juli, 2009 – Hmmmm… ik kan niks anders zeggen van deze muffins!

100_2552

Zoals gebruikelijk combineren we eerst de droge ingredienten: 1 1/2 cup bloem, 3/4 cup witte suiker, twee theelepels bakpoeder, en een snufje zout. Doe daarna 1/3 cup zonnebloemolie in een maatbeker, voeg een ei toe, en vul dit aan met yoghurt totdat je één cup hebt (de yoghurt kan vervangen worden door melk). Roer door elkaar, en combineer met het bloemmengsel. Als het deeg wat te droog is kan je nog wat yoghurt (of melk) toevoegen.

En dan het lekkerste ingredient: de aardbeien! Eén cup gesneden aardbeien is genoeg, pas op dat je niet teveel toevoegt, anders zijn de muffins na het bakken veel te zacht. Vul je muffinvormpjes helemaal tot de rand (ze zullen niet teveel rijzen), en strooi er nog wat bruine suiker overheen. 30-35 minuten in de oven op 200 graden, en probeer dan maar eens die heerlijke geur te weerstaan… Enjoy!

100_2545

100_2562

100_2569

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: